شامی بدون گوشت

شامی بدون گوشت


غذای_گیاهی
گیاهخواری

تقریبا یه مدل شامی است و با سس گوجه فرنگی سرو میشه تا حدودی ام به سلیقه شما بستگی دارد.

مواد لازم:
یک و نیم پیمانه لوبیا سفید پخته
یک پیمانه عدس پخته
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
دو قاشق غذاخوری پیاز داغ
چهار تا گوجه فرنگی
یک مشت کوچک جعفری
اول از همه لوبیا و عدس پخته رو می ریزیم تو غذاساز تا تقریبا حالت خمیری پیدا کنن (لازم نیست کاملا پوره ای و یکدست بشن همین که چسبندگی پیدا کنن کافیه) بعد این مخلوط را با تخم مرغ مخلوط میکنیم تا شبیه مایه شامی یا کتلت بشه اگه به اندازه ی کافی چسبندگی نداشت یک کمی آرد اضافه می کنیم
بعد به اندازه ی یه گردو ازشون برمیداریم گردشون میکنیمو یک کم فشارشون می دهیم تا سطحشان صاف بشه و دو طرفشان را سرخ میکنیم وقتی سرخ شدن از ماهیتابه در میاریم و تو همان ماهیتابه رب و پیاز داغ را با نمک، فلفل و هر ادویه ای دوست داریم تفت میدیم تا رب از خامی دربیاد من به جای نمک و فلفل و ادویه هم تو مایه شامی و هم تو سسش فقط ادویه خورشتی و نمک ریختم که دوسشم داشتم
بعدش بهش گوجه هایی که پوست کندیم و خرد کردیم را اضافه میکنیم و باز یکم تفت میدیم تا گوجه ها یکم آب بندازن آخرش یه لیوان آب اضافه می کنیم تا سسمون بپزه و وقتی سس یکم قوام اومد شامی ها را بهش اضافه میکنیم تا شامی ها هم مزه ی سس رو بگیرن و خورشتمون کم کم جا بیوفته و غلیظ بشه آخرشم جعفری خرد شده اضافه می کنیم بابت عطرش و تمام...
 
بالا