برگر گیاهخواران

1637004543435.png

برگر گیاهخواران

مواد لازم
سیب زمینی 315 گرم
هویج 125 گرم
برگ موسیر یا پیازچه 7 گرم
سیر 1 پر
روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
کره یک تکه کوچک
کرفس 125 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 1عدد
آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
تخمه پوست کنده آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین به مقدار لا زم

دستور غذا
سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید
سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است بکوبید. کرفس و هویج های پوست گرفته و رنده کنید
پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید
تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید

آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.
یک ماهیتابه را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا خوب گرم شود. سپس مقدار مناسب روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود، حالا شعله گاز را ملایم کنید. از مایه همبرگر به اندازه یک گردو یا نارنگی بردارید و کف دست خود آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید. سپس در روغن هر طرف آن را برای 3 یا 4 دقیقه سرخ کنید.




نکات کلیدی تهیه همبرگر گیاهی​


– اندازه مواد اولیه که در دستور همبرگر گیاهی آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل می توانید مقدار مواد اولیه را تغییر دهید، البته با رعایت نسبت ها.

– انتخاب ادویه های همبرگر گیاهی کاملاً به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.

– به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی هم می توانید استفاده کنید.

– می‌توانید مایه همبرگر را شکل بدهید و برای مصرف در روز های دیگر فریز کنید.
 
بالا