کیک خرمالو

1637096564564.jpeg

کیک خرمالو

مواد لازم:

خرمالوی پوست گرفته و پوره شده1 لیوان
آرد3 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 1 لیوان
روغن1 لیوان
تخم مرغ4 عدد
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده نصف ليوان

اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم واسه کیک خرمالو ازقالب میان تهی استفاده بشه بهتره قالب روهم باکره چرب کنید راحتر ازازقالب جدا میشه می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
 
آخرین ویرایش:
بالا