فیله استریپس

1636835023310.png


فیله استریپس
فیله های مرغ رو با نمک و فلفل قرمز و کمی آبلیمو و زعفران و پودر سیر چندساعت داخل یخچال استراحت داده بعد دو تا کاسه بیا ورید یکی رو از آردسفید قنادی الک شده که با ادویه کاری و پودر فلفل سیاه مزه دار کرده اید پر کنید و داخل دیگری هم آب و یخ بریزید . حالا فیله های مرغ رو اول داخل آرد بعد داخل آب یخ قرار داده و از آب یخ خارج کرده مجددا در آرد بگذاری باز داخل آب یخ گذاشته و خارج کنید و در نهایت داخل آرد بگذارید با دو دست فیله رو داخل آرد غلتانده مثل گرد کردن کوفته ماساژ داده اینقدر ادامه دهید تا دور فیله حالت پولکی بگیرد بعد داخل ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت ملایم قرار داده وقتی خوب داغ شد فیله ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید روی دستمال آشپزخونه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته بشود.

سس تارتار
سس مایونز نصف لیوان . خیار شور خرد شده نصف لیوان . سس گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری
پیازچه (یا پیاز )خرد شده ۱ قاشق غذاخوری . فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری . نمک به مقدار لازم
همه مواد رو باهم مخلوط کرده داخل یخچال بزارین تا جابیفته.

سیب زمینی فست_فودی
سیب زمینی رو پوست کنده شسته خلال درشت بزنیددوباره شسته داخل قابلمه ای آب و نمک و کمی زردچوبه (دلبخواه)ریخته روی حرارتبگذارید تا بجوش بیاید سیب زمینی ها رو داخلش ریخته از زمانی که آب شروع کرد به جوشیدن ۳دقیقه اجازه دهید سیب زمینی بجوشد حالا حرارت رو خاموش کرده و سریع آبکش کرده و داخل ظرفی پر از آب یخ بریزید تا نشاستش کاملا بره بعدم مجددا آبکش کنید (میتونید دوساعت بزارید فریزر )داخل تابه روغن را داغ کرده و در حجم کم سیب زمینی رو سرخ کنید در این مدل جذب روغن خیلی کمه.
 
بالا