مرغ سوخاری (کنتاکی)

1636833221186.png


مرغ سوخاری (کنتاکی)

مرغ متوسط 1 عدد
آرد سوخاری 1/5 ليوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1/2 ليوان
قارچ متوسط 5 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم
ادویه تند به مقدار دلخواه

پوست مرغ را كنده و آن را به هشت تكه تقسيم كرده و مي شوئيم، سپس خشك كرده و به هر تكه با دست مقداري رب گوجه فرنگي مي ماليم و در ماهي تابه كه گنجايش مرغ را داشته باشد مي چينيم. 2/1 زعفران را در آب جوش حل كرده همراه با نمك و فلفل و در صورت علاقه 2/1 از ادويه تند و آبليمو يا آب نارنج مخلوط كرده همراه با 2/1 ليوان آب جوش كه جمعاً ا ليوان بشود. آن را در ماهي تابه ريخته و روي شعله كم، مرغ را مي پزيم تقريباً مرغ با بخار پخته
مي شود مي گذاريم تا كمي خنك شود روغن را در سرخ كن (بهتر است) يا در قابلمه اي كه گود باشد مي ريزيم. سپس سيب زميني را سرخ كرده كنار مي گذاريم. در يك بشقاب آرد سوخاري نمك و فلفل و در صورت تمايل 2/1 قاشق مرباخوري بقيه ادويه تند را مخلوط كرده تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته بقيه زعفران حل شده در آب جوش را هم مي زنيم و مرغ ها را تكه تكه اول در آرد سوخاري و بعد در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ مي كنيم. قارچها را نيز نمك و فلفل زده به همين ترتيب سرخ مي كنيم.

تذكر
1-سرخ كردن مرغها در سرخ كن يا روغن زياد باعث مي شود كه روغن اضافي به خود نگيرند و چرب نباشند.
2- اين طرز پخت مرغ سوخاري باعث مي شود كه مرغها مغز پخت شوند، وسط آن خام نباشد. استفاده از رب گوجه فرنگي به خوشرنگ تر شدن مرغها كمك مي كند.
3- استفاده از آب ليمو و زعفران باعث مي شود در صورت گرم كردن مجدد غذا همچنان مطبوع باشد.
 
بالا