یرکوکی خوروشی(خورش هویج)

یرکوکی خوروشی(خورش هویج)
1633710128311.jpeg




یکی از خورش های سنتی استان تبریز است این خورش همان طور که از اسمش پیداست است با هویج تهیه می شود.در رسپی اصلی این غذا اشاره شده است که حتما با گوشت تهیه شود اما شما می توانید در این غذا از مرغ هم استفاده کنید.شاید تصور کنید به دلیل وجود هویج این غذا دارای طعمی شیرین است اما چون از آلو در این غذا استفاده می شود دارای طعمی ملس می باشد .اگر کسی تمایل دارد که این غذا شیرین باشد میتواند پس از ریختن آلو کمی آن را تست کند و در صورت نیاز از مقداری شکر استفاده کند.در نوع اصیل این خورشت معمولا از زردک که نوعی هویج است استفاده می شود ولی امروزه به دلیل کمبود این صیفی جات هویج نقش پررنگ تری پیدا کرده است.هویج یک سبزی ریشه دار است که هم می توان به صورت خام و هم پخته آن را به مصرف رساند.و در انواع سالاد و خورشت ها مصرف می شود.این سبزی مربوط به آسیای مرکزی است و احتمال زیاد منبع اصلی آن ایران و افغانستان بوده است..بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج به فراوانی یافت می‌شود و رنگ نارنجی خاص این سبزی نیز به همین خاطر است
هویج
گوشت گوسفندی
پیاز
آلو
رب گوجه
ادویه جات(زردچوبه،نمک،فلفل،پودرکاری)
پیاز رو خلالی کنید و سرخ کنید
بعد با گوشت وزردچوبه تفت بدیدوپودر کاری وفلفل رو بزنی وآب داخلش بریزیدتا بپزه
دراین بین هویج رو خلالی کنید وقشنگ تفت بدید
و بریزید داخل خورشت
رب و آلو رو با همون روغن هویج تفت بدید اگر خواستید ملس باشه ی قاشق شکر بریزیدداخلش و تفت بدید و بریزید داخل خورشت که داره میپزه ونمک هم اضافه کنید نوش جان

یکی از غذاهای مورد علاقه ی ما هستش و بسیار خوشمزه
 
آخرین ویرایش:
بالا