پنکیک سیب

پنکیک_سیب 🌮🍎


پنکیک سیب.jpg


پنج عدد سیب گلاب بدون پوست را رنده یا خرد کنید به همراه دو قاشق کره روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شده و آب سیب گرفته شود سپس یک قاشق غذاخوری عسل و 1/2ق چ دارچین اضافه کرده خوب مخلوط و آنرا پوره کنید که من با گوشت کوب برقی این کار را انجام دادم. یک عدد تخم مرغ را با کمی وانیل میزنیم کمی کمتر از یک پیمانه شیر را اضافه میکنیم یک پیمانه آرد را با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/4قاشق چایخوری جوش شیرین و 1/4ق چ نمک مخلوط میکنیم و به مواد به همراه 2 ق غ روغن مایع اضافه میکنیم و در آخر 3 قاشق سوپخوری از پوره سیب به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم کف تابه را خیلی کم چرب کرده وقتی داغ شد کمی از مواد داخل تابه ریخته وقتی حباب زد بر می گردانیم تا طرف دیگر پخته شود.
_چرب کردن تابه همان بار اول کافی است.
_چون به پوره سیب عسل اضافه شده شکر نیاز نیست اما در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید .
 
آخرین ویرایش:

Dr.Shahsavarani

Administrator
عضو کادر مدیریت
Activity

0%

Longevity

100%

LV
0
 
به به
فکر کنم لین بخش انجمن خوشمزه ترین و دلچسب ترین بخششه
 
بالا