مربای به

مربای به


1635699355907.png
مربای_به

دستورامتحان شده

مواد لازم برای یک کیلو به
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آب شش لیوان
ابلیمو یک چهارم لیوان( منظور لیوان دسته دار فرانسوی هست)
ابتدا به را شسته و از وسط نصف کنید هسته به رو بیرون بیارید به رو به صورت نگینی خرد کنید می تواندبه را با پوست درست کنید من پوست به را می گیرم .
به های خرد شده رو درون قابلمه ریخته و شش لیوان آب بهش اضافه کنید . درب قابلمه رو ببنید به مدت ربع ساعت با درجه کم جوش ریز بزند
بعد از این زمان شکر رو بهش اضافه کنید کمی هم میزنیم که شکر اب بشه. بعد درب قابلمه رو ببنید حرارت رو کم کنید( حرارت مثل زمانی که میخواید برنج رو دم بدید) و به مدت سه تا چهار ساعت اجازه بدید مربا پخته شه. بعد از سه چهار ساعت برای خوشرنگ شدن مربا درب رو به همراه دم کنی روی قابلمه بگذارید و مجدد دو تا سه ساعت شاید هم بیشتر با حرارت کم اجازه بدیم آب های اضافی مربا تبخیر بشن و مربا پخته و خوشرنگ شه. باید بهش زمان بدید تا اب مربا تبدیل به شهد بشه و از حالت ابکی خارج بشه. بعد از این زمان ابلیمو رو به مربا اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید . فقط اینو در نظر داشته باشید بیش از حد هم نباید قوام بیاد چون وقتی مربا خنک شد و درون یخچال میره خیلی غلیظ و سفت تر از اونی که میبینید میشه.
اگه زود خاموش کنید و مربا ابکی و شل باشه امکان داره بعد از چند روز مربا کپک بزنه
اگر که خیلی غیظ و سفت باشه بعد از چند روز مربا شکرک میزنه. اگه بعد از خنک شدن خیلی غلیظ و سفت شد یک لیوان اب بهش اضافه کنید و باز بزارید با حرارت خیلی کم بیست دقیقه بجوشه
من چوب دارچین مریزم داخل مربای به و بعد از اتمام پخت درمیارم و در قابلمه مس میپزم که بسیار خوشرنگ میشه و چند تا از دونه های به را در نیمه های پایانی ا ضافه میکنم لعاب خوبی میده


⚜ ⚜
 
بالا